Viikonlopun kisat

23.11.2009

Kisasin Tavun kanssa 4 starttia OKK:n kisoissa. Tarkoituksena oli ennen kaikkea puuttua kontakteihin, joita Tavu ei ole oikein kunnolla koskaan kunnioittanut kisoissa. Treeneissähän ne menee _joka kerta_ täydellisesti. Ensimmäisellä radalla oli A jo kuudentena esteenä. Olin jo möhliny siihen mennessä ohjauksen kanssa, että oli tullut 5vp. Tavu teki kauheen loikan aan alastulossa. Ei muuta kuin koira kainaloon ja pois radalta.

Toisella radalla oli ensin puomi, mikä meni ok. Ohjasin kuitenkin huonosti ja Tavu karkasi putkeen ja tuli hylky. Loppuradalla oli A, jonka Tavu otti jo paremmin, mutta rynni vieläkin. Otin A:n uudestaan ja lähdettiin pois.

Sunnuntaina oli ensiksi hyppyrata. Taas tein vääriä valintoja ohjaukseen, koska sitä oikein oppii ohjaamaan tuota koiraa! Tavu meni putkeen väärään päähän, joten tuli hylky. Mutta kummallakin oli ihan kivaa ja Tavu sai mennä lujaa!

Agilityradalla kaikki kontaktit meni vihdoin hyvin! Aa mentiin jopa kaksi kertaa. :D Mutta minä jotakin möhlin ja Tavu eteni väärälle esteelle. Eli meillä oli tuloksena 4 x HYL. Mahtava laji ja mahtava viikonloppu. :D

Pakko pitää tämä linja kontakteilla, ei sikailu muuten lopu niissä. Radat oli meillä aika haastavia, ja tarvitaan vielä paljon paljon treeniä ennen kuin kolmosen radat alkaa olla sujuvia. Mutta Tavuhan on vielä nuori. :)

Tälle vuodelle on suunnitelmissa vielä ensi viikonloppuna kaksi rataa. Ensi vuosi aloitetaankin sitten näyttelyn merkeissä! Olen ilmoittanut tytöt Kajaanin tamminäyttelyyn. :o Lisäksi menen silloin Tavun kanssa yhden agilityradan.

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.