Tavulle ensimmäinen nolla kolmosista!

7.9.2009

Viikonloppuna kisasin Tavun kanssa KAS:sin kisoissa 3 virallista starttia ja PM-joukkuekisassa vielä yhden epävirallisen startin. Lauantaina aloitimme hyppyradalla, joka sujui kyllä loistavasti, mutta kaksi rimaa tippui. Lauantaina osallistuimme lisäksi piirimestaruusjoukkuekisaan KAS:sin toisessa joukkueessa. Tavu meni muuten ihan loistavasti mutta sikaili kontakteilla. Ei edes yrittänyt tehdä niitä kuin treeneissä vaan teki kunnon ilmalennot. Joukkuepiirimestaruudessa meidän joukkue sijoittu neljänneksi.

Muutamissa kesän kisoissa käytiin Tavun kanssa hakemassa vähän tuntumaa kolmosten radoille, ne eivät vielä kauhean hyvin menneet. Lisäksi niissä alkoi jo olemaan kontaktiongelmaa.. Niinpä lauantaina päätin, että nyt saa perseillyt loppua kontakteilla. Tavu tasan tarkkaa tietää mitä niissä pitää tehdä, mutta on huomannu etten toimi treeneissä samalla tavalla kuin kisoissa. Nyt kun radat vihdoin alkaa sujumaan, niin ei haluttaisi ottaa enää kontaktivirheitä yhtään. Niinpä päätin sunnuntaina lopettaa radat siihen paikkaan, jos ottaa lentokontaktit.

Sunnuntaina ensimmäisellä radalla oli ihan ok:t keinun ja aan kontaktit. Hylky tuli, kun Tavu ennätti karata putkeen. Radan loppupuolella olevalla puomilla sitten lensi kontaktin. Sen seurauksena otin Tavun kainaloon ja kannoin radalta pois. Sen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, kun ei päässytkään jatkamaan rataa. :D

Sunnuntain viimeinen agilityrata meni sitten ihan putkeen. :) Aan kontakti oli siinä ja siinä, mutta puomin tuli niin nätisti, että ai että! Lisäksi kaikki muut kohdat meni todella hyvin, joten saatiin meidän ensimmäinen nolla! Tultiin lopulta neljänneksi, mutta hävittiin voittajalle ehkä vain 2 sekuntia. Ja ne meni puomilla, kun otettiin Tavun kanssa varman päälle. Mutta pääasia, että saatiin todistettua itsellemme, että kyllä me voidaan saada nolla kolmosista. Meinasi jo usko loppua.

Paljon hyvää oli viikonlopun kisoissa. Kepit meni joka kerta nappiin ja Tavu irtosi tosi kivasti. Minä tarvin vielä paljon treeniä ohjaamiseen, jotta saadaan turhat riman tiputtamiset pois. Lisäksi lisää lisää lisää treeniä kontakteilla. Nyt ainakin tiedän, miten toimia jatkossaa kisoissa, jos Tavu alkaa sikaileen. Possuotteella vaan ulos radalta. Ajat meillä on kyllä ihan kivoja, että kyllä niittenki puolesta pitäisi olla mahdollisuuksia nappisuorituksella vaikka mihin.

Nyt sitten odotellaan Tavun juoksuja ja mietitään sitten loppuvuodelle lisää kisoja.

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.