Tavu on wanna-be-partis

Ennen kuin päädyin shelttiin, niin luin kaiken mahdollisen, mitä shelteistä löysin. Myös sen kohdan rotumääritelmästä, että sheltti saa olla pidättyväinen. Joten kun sitten päädyin shelttiin, niin olin valmis myös mahdollisesti saaman vähemmän ihmisrakkaan koiran, kuin mitä Leevi on. Ja miten sitten kävikään! Tavu rakastaa kaikkia ihmisiä, ihan samalla tavalla kuin Leevi. Lenkilläkin haluaisi tervehtiä kaikkia ja kaikki vieraat ovat meille hyvin tervetulleita. Eli sen sisällä taitaa asua pieni partis-tyttö! :) Tai sitten se on vain tylsistynyt minun seuraan :D

Tavu on kyllä tosi nopea oppimaan, kuten varmasti kaikki sheltit. Sitä on tosi helppo kouluttaa, koska on aika ahne (maksa on suurta herkkua) ja sillä on pennuksi ihan hyvä keskittymiskyky. Se tietää jo sanat istu ja tänne. Sitten merkistä osaa mennä maahan ja antaa tassua. Myös paikallakin pysyy vähän aikaa. Tavu on aika samanlainen koulutettava kuin Leevi, joten sen suhteen ei ole minulle ollut mitään ongelmia.

Tuli taas tänään todettua, kuinka Tavu tykkää juoksemisesta. Käytin sitä yksin läheisellä pellolla, missä sitä voi pitää irti. Siellä se juoksenteli ihan vain omaksi ilokseen! Kun sille heitti pallon, Tavu kyllä lähti sen perään, mutta kiersikin sen ja kaarsi sitten takasin minun luokse, pienet ympyrät tehden välillä! :D Hassu koira.

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

One Response to Tavu on wanna-be-partis

  1. Pete pellosta says:

    Heippa!

    Uusia hienoja kuvia Tavusta! Kohta tulee lunta ja siinä sitten onki ihmettelemistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.