Tavu 3 vuotta

1.8.2009

Tänään on juhlistettu Tavun 3-vuotissynttäreitä! Niin se aika rientää, vastahan se minulle tuli. :)

Pitkästä aikaa laitan kuvasaastetta tytöistä. Kuuma ilma ja koiriakin kiinnosti poserata. :D En oikein osaa käyttää tätä uutta blogia, mutta kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi.

Ensimmäisessä kuvassa on Tavun saavutukset: Agility-ykkösruusuke, 2 agilitysertiä ja näyttely-ykkösruusuke. :) Hieno koira minulla!

Tavun kanssa ollaan otettu kesä ihan lomailun kannalta, ja pidetty vähän taukoa agilitystä. Muutama startti ollaan jo menty kolmosissa, mutta vielä ainakin tuntuu liian vaikeilta ne radat meille. Syksyllä aletaan sitten ihan tosissaan treenaamaan, niin jospa sitten joskus taas onnistutaan. Nuori koira Tavu vielä on, ei meillä ole mihinkään kiirettä. :)

Catrina jatkaa uraa ihanana ja helppona kotikoirana. Ei ole nyt näyttelyt oikein jaksanut kiinnostaa, mutta jos ensi vuonna pyörähtäisi pitkästä aikaa shelttikehässä. Catrina ja Tavu on kyllä mukava parivaljakko, kotona helppoja, mutta aina valmiita lähtemään ihan mihin vaan. :) Niillä on omat yhteiset leikit, mikä on varsinkin Tavulle hyvä juttu. Se kun ei oikein muita koiria hyväksy.

Eilen käytin tyttöjä rokotuksilla. Pelkät rokotukset on täällä Oulussa sen verta kalliita, onneksi kumpikin koira on ollut täysin terveitä. *koputtaa puuta* Viralliset sydänkuuntelut ajattelin niille ottaa ensi keväänä sitten. Tavulle vähän suunnittelin luonnetestiä ensi vuodelle, kun en tänä vuonna ehdi, kun diplomityö vie aika paljon aikaa. Olen myös pyöritellyt mielessä Tavun leikkausta, mutta odotetaan vielä toistaiseksi. Mitään ongelmia kun ei ole koskaan Tavun juoksuista ollut.

Hyvää kesänjatkoa kaikille!

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tavu 3 vuotta

  1. Onnittelut Tavulle, niin se aika vain rientää! :)

  2. Hilppa says:

    Onnea 3-vuotiaalle! Tavu näyttää niin hyvälle että oikein syyhyttäs viedä sitä näyttelyihin. Ja pennuttaa…

  3. Onnea 3-vuotiaalle!
    Yhtä aikaahan siellä pentukerhossa oltiin eli kyllä se tosiaan aika rientää!

    Ja miks sä sen leikkaisit..hmm..

Leave a Reply

Your email address will not be published.