Reissaaja-Tavu

Käytiin Tavun kanssa viikonloppuna Torniossa. Lauantaina hypättiin linja-autoon ja mentiin rautatieasemalle. Tavu käveli kaupungilla tosi reippaasti. Rautatieasemalla juna hieman pelotti, kun meni niin läheltä, mutta heti kun pysähtyi niin Tavuakin lakkasi pelottamasta. Junamatka meni tosi hyvin, Tavu nukkui minulla sylissä. Automatka Kemistä Tornioon ei mennytkään sitten hyvin, vaan Tavu kärsi matkapahoinvoinnista ja oksensi pari kertaa. Maanantaina tulomatkalla annoin Tavulle vain aamulla ruuan ja ennen matkaa pahoinvointilääkkeen. Lisäksi otimme Leevin mukaan autoon, että saataisiin Tavulle mieluinen autoreissu, eikä jäisi kammoa. No nämä niksit tepsivät, ja automatka Kemiin meni hyvin, ei tullut pahaa-oloa. Junamatkakin meni nukkuessa, saatiin olla ihan kahestaan eläinvaunussa.

Torniossa Tavu ihastui Leeviin, käveli sen perässä koko ajan. Leevi ei muka noteerannut koko pentua, mutta piti kyllä lenkillä huolen ettei tyttö katoa. Tavu oli Torniossa kuin kotonaan ja viihtyi kyllä koiraseurassa. Leevin haukkuminenkaan ei enää pelottanut. Ihan selvästi jäi kaipaamaan Leeviä, kun kotia tultiin. Ja niin se Leevikin taitaa kaivata koiraseuraa, viikon päästä se semmoista onneksi saakin. ;) Vanhemmilleni nimittäin muuttaa trikkiurossheltti…

Eilen illalla Tavu oli kyllä ihan rättiväsynyt reissusta, nukkui vaan koko illan. Nyt sitten on virtaa taas senkin edestä. :)

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.