Catrina

Catrina

Nimi: Cathance Carmylie Sea Breeze
Rotu: Shetlanninlammaskoira
Emä: Palisades Carmylie Bi Wave
Isä: Cathance Kirby Stromtracker
Syntymäaika: 31.1.2006
Väri: Tricolour (bitekijäinen)
Sukupuoli: Narttu
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
silmät:
16.11.2006 Ei HC-, PRA- tai RD-muutoksia, CEA, ei todettu
9.2.2012 Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Sydän: Ei sivuääniä
Sterilisoitu 09/07

Catrina muutti minun ja Tavun kaveriksi lokakuussa 2007. Olin jo kesästä asti suunnittelut toista koiraa, koska shelttejähän pitää olla aina vähintään kaksi. ;) Pentuun ei vaan olisi riittänyt aika, joten sen suunnitelma jouduin jo alkumetreiltä hautaamaan. Hyviä aikuisia shelttejä on todella harvoin etsimässä uutta kotia, joten tuntui kaukaiselta ajatukselta saada toinen koira. Mutta niin vain satuin näkemään Catrinan ilmoituksen. Aikani pähkäiltyä ja omistajan kanssa ajatuksia vaihdellessa, muutti Catrina meille aluksi koeajalle. Kun kaikki meni hyvin ja koirakin on mitä ihanin, se nyt sitten jäin minun toiseksi trikkivahvistukseksi. :)

Catrina on todella hyväntuulinen ja iloinen koira. Se rakastaa ihan kaikkea syötävää! Ja se rakastaa sitä, joka niille antaa. Catrina on aivan otettu kaikesta huomiosta mitä se saa ja häntä heiluu tauotta. Vapaana juokseminen on sen päivän kohokohta.

Catrina oli heti ensimmäisestä päivästä lähtien kuin kotonaan. Ei ole ollut mitään ongelmia, päinvastoin. Mitään suuria suunnitelmia minulla ei ole Catrinan varalle. Tarkoitus kuitenkin olisi saada aluksi peruskoulutus kuntoon ja sitten kokeilla mitä Catrina tykkää agilitystä. Vauhtia sillä ainakin riittäisi! Mutta kuten Tavunkin kanssa, minulle riittää, että Catrina on arjen piristäjä. Harrastaminen on vain kiva lisä, jota ei tehdä otsa kurtussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.