Kajaani 9.-10.1.2010

Kävimme äitini kanssa viikonloppureissun Kajaanin tamminäyttelyssä. Lauantaina oli ensin vuorossa äitini amerikancockeri Sulo, joka oli näyttelyssä ERI2 kivalla arvostelulla. Illalla oli vuorossa Tavun kanssa yksi agilityrata. Rata meni yhtä mokaa lukuunottamatta todella hyvin. Tavu kulki tosi kivasti ja kontaktit olivat mainiot! Suoran putken jälkeen olin vain auttamatta myöhässä ja Tavu hyppäsi hypyn väärään suuntaan, kun olisi pitänyt kiertää takaa. Siitä hylky, muuten ei radalla olisi tullut virheitä.

Sunnuntaina menimme sitten tyttöjen kanssa pitkästä aikaan kehään, viime vuonnahan en käynnyt niiden kanssa kertaakaan näyttelyissä. Minä esitin Catrinan ja äitini Tavun, koska ne olivat peräkkäin avoimessa luokassa.

Tuomari ei tykännyt yhtään Catrinasta ja se sai H:n. Arvostelu meni tavaroiden mukana vahingossa Tornioon, niin lisään sen myöhemmin. Tavu esiintyi hyvin äitini kanssa, ja yllätys olikin suuri, kun se sai ihka ensimmäisen ERI:n! :))

Avoimen luokan kilpailuluokka oli seuraavaksi vuorossa. Vain neljän narttua 20:stä oli saannut erin. Tavu sijoittui lopulta avoimen luokan neljänneksi. :) Paras narttu- kehässä emme enää pärjänneet.

Tavun arvostelu:”Oikean kokoinen. Laskeva lantio, muuten oikea ylälinja. Erittäin hyvin
kulmautunut sekä edestä että takaa. Hyvin kehittynyt rintakehä. Kallo voisi olla
litteämpi, muuten oikea pää. Korvat asettuneet hiukan leveällä. Oikea turkki ja liikkeet”

Varsin tyytyväinen olen tulokseen niin agilityn kuin näyttelyiden osalta. :)

Tästä sitten jatketaan Tavun kanssa agilitykisoja seuraavaksi Torniossa Pakkasrallissa tammikuun loppupuolella!

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kajaani 9.-10.1.2010

  1. Mari says:

    Tämä sivusto http://webbisivu.com/Kennel_Boco/Shetlanninlammaskoirat on kopioinut sivuiltasi kuvia ja koska kuvaajaa ei löytynyt ja kuva on suoralinkitetty sivuiltasi, epäilen sen olevan luvattomasti kopioitu. Jos kys. ihmisellä on kumminkin lupa kopioimiseen, niin anteeksi häiriö.

  2. Elisa Koivuranta says:

    Ei ole lupaa, kiitos ilmoituksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.