Juoksutauko

5. maaliskuuta 2008

Tavu sitten kahden kuukauden odottelun jälkeen aloitti maanantaina juoksut. Edelliset oli syyskuun alussa, eli 6kk sitten. Pidetään nyt sitten treenitauko agilitystä ja jännätään mitä Tavu keksii. :D Viime juoksujen jälkeen se keksi, että agility on parasta ja siinä pitää mennä lujaa! Jos se nyt keksisi, että ei silti tarvi minua komentaa, vaikka olenkin vähän hidas. :D Juoksujen jälkeen katson miten treenit menee ja mietin sitten mihin kisoihin Tavun ilmoitan. :)

Tänään oli mahtava ilma, tosin aika kylmä. Käytin tyttöjä haukkukeitaalla lenkillä ja otin muutaman kuvan. Tavu ei ollut yhtään kuvaustuulella, joten kuvia ei ole kuin Catrinasta. Mutta se saakin ihan liian vähän huomiota täällä blogissa, joten muutama kuva minun Katruskasta. :)

Catrina on jo ihan kivan turkin kasvattanut.

 t_080305catrina.jpg

Hörökorva.

t_080305catrina2.jpg

t_080305catrina3.jpg

Ja yksi yhteiskuva tytöistä.

t_080305tytot.jpg

Catrina on hyvin löytänyt paikkansa meidän laumassa. Vaikea kuvitella elämää ilman sitä. :) Se on sellainen huoleton hännänheiluttaja, joka on aina hyvällä tuulella. Tavu taas on sellainen mietiskelevä tosikko. :D Catrinasta on tullut koko ajan esiin uusia puolia. Nykyään se on melkein yhtä hellyydenkipeä kuin Tavukin. Ja se on paljon se. :D

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.