Agilitykuulumisia

21. helmikuuta 2008

Maanantaina käytiin Tavun kanssa ensimmäisissa oman seuran epävirallisissa kisoissa, jotka pidettiin meidän treenihallilla. Jo ennen kisoja ajattelin, että mitenköhän meidän käy, kun treeneissäkin Tavu kuumuu välillä ihan tarpeeksi. Ja sitten vielä kisatilanne..Ensin oli möllirata. Huhhuh, mitä komentamista ja räkyttämistä Tavulta! Tavu kävi ihan kierroksilla. Noh, vaikeuksien kautta voittoon. Saatiin nollarata kaikesta huolimatta ja voitettiin. Itse en kyllä ole yhtään tyytyväinen rataan, koska noin pahaa komentamista ei ole pitkään aikaan tullut radalla.

Toinen rata oli ykkösten rata. Se meni minusta kokonaisuudessaan paljon paremmin. Tavu irtosi hyvin, eikä komentanut niin paljon. Tavu irtosi jopa niin hyvin, että meni väärään päähään putkeen, mistä tuli sitten hylky. Mutta ei se haittaa, oli muuten niin upea irtoaminen. :)

Kummallakaan radalla ei tullut kontaktivirheitä, mutta minua on jo pitemmän aikaa ärsyttänyt Tavun aan alastulo. Ihan sama mitä teki niin se ryysi sen holtittomasti alas. Tänään sitten otin härkää sarvista ja kävin treenaamassa aata. Tavulta vauhti pois harjalla ja sitten kunnolla painetta, että tuli ihan rauhallisesti aan. Ja se osasi! \o/ Toivottavasti tämä ongelma nyt lähtisi tästä ratkeamaan.

Kepit sillä on vielä kanssa kesken. Tarvitsee aika paljon minun apuja. Tänään treenasin namialustan kanssa keppejä, ja ne menikin ihan kivasti. Tavu joutui itse enemmän miettimään, että miten nämä nyt meneekin. Ehkä se treenien myötä hoksaa, miten suorittaa ne ihan itsenäisesti.

Olen kyllä ollut nyt ihan tyytyväinen Tavun irtoamiseen. Se on niin nopea koira, että sen on pakko irrota, muuten meidän radoista ei tule yhtään mitään. Paljon se multa kysyy ja varmistaa, mutta ollaan minusta menty syksystä paljon eteenpäin. Ehkä mie en vielä heitä hanskaita tiskiin, vaikka välillä tuntuikin että hakkasi päätä seinään. ;)

 

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.