5-osainen minisarja Tavusta :D

9. syyskuuta 2007

Mitäpä sitä muuta keksisi tylsänä sadepäivänä kuin kuvata videolle koiran turhat temput. :D Näitä on kiva silloin tällöin Tavulle opettaa. Mutta itse videoihin, eivät ole kauhean pitkiä.

Tavu on kotiutunut ihan hyvin taas tänne Ouluun. Pari päivää meni vähän ihmetelessä, kun ei ollutkaan kavereita enää täällä, mutta nykyään ei niitäkään enää kaipaa. Ihan kiltisti jää kotia, kun menen kouluun, eikä naapuritkaan ole valittaneet. :)

Parin viikon päästä mennään sitten ensimmäisen kerran toko- ja agilitytreeneihin täällä Oulussa. Hieman minua jännittää, toivottavasti Tavu ei ole kaikkea unohtanut. :D Mutta kiva kun pääsee tutustumaan uusiin koiraihmisiin täällä Oulussa.

Lokakuun alussa on tarkoitus tutkia vielä Tavulta silmät ja polvet. Kennelliitosta odottelen vielä sitä yhtä maagista kirjettä… :) Ja Lokakuussa olisi vielä Oulun näyttely. Tavu vaan on ihan turkiton tällä hetkellä, harmillista. Mutta kai sinne on mentävä kun kerrankin on lähellä ja ilmoitettukin on.

 

This entry was posted in Tavu, Loki ja Catrina. Bookmark the permalink.

9 Responses to 5-osainen minisarja Tavusta :D

 1. Hilppa says:

  Hemmetti, videot ei aukea, kokeilen huomenna töissä. Mutta Elisa, mikään temppu ei ole turha! Ne kaikki aktivoivat koiraa :-)

 2. Elisa Koivuranta says:

  Toivottavasti saat huomenna auki. :) No on nämä siinä mielessä turhia temppuja, että ajan olisi voinnut käyttää vaikka tokoliikeiden opettamiseen. Mutta näillä on kiva viihdyttää vieraita. :D Ja onhan se aina yhteistä tekemistäkin.

 3. Hilppa says:

  No niin, töissä pääsin katsomaan videot. Ihania! Tavulla on kyllä sellanen ilme että “liian helppoa”.

  Niskakin sai vähän jumppaa kun pari videota oli kallellaan :D

 4. Elisa Koivuranta says:

  Heh. Minä olin vähän yksinkertainen enkä tajunnut että kameraa ei saa kääntää kun kuvaa videota. :D Jos sitä ensi kerralla muistaisi.

  Tavulla on myös hauska viive, kun se miettii ennen kuin tekee. :D

 5. Iina says:

  Sain yhden videon auki. Yritän toisia myöhemmin uudestaan :) Te olettekin sitten tänne Ouluun muuttaneet =)

 6. Elisa Koivuranta says:

  Joo, mulla jatkuu opiskelut taas tuossa yliopistolla. Kesä meni kesätöiden parissa Torniossa. :) Tavu on onneksi niin minun koira, että se viihtyy missä vaan, kunhan mieki olen siellä.

 7. Iina says:

  Höh en saanut loppuja videoita toimimaan. Pääsin vain ekan katsomaan. Pitäis Sofillekin jotain temppuja opettaa, että saa käyttää vähän päätään. Neidillä kun tuota enrgia riittää. Onneksi sillä on monta kaveria =) Me ei keretä mihinkään agilitytreeneihin, vaikka hirveästi haluttais. Me nähdäänkin sitten Oulun näyttelyssä. Ei tulla rotukehään, mutta mennään junnuihin. Käypä meidänkin blogissa vilkuilemassa. Rapsutuksia Tavulle!

 8. Tiina says:

  Moi!Onnea lonkka ja kyynärtuloksista Tavulle! Sukulaispoika-Pepellä oli myös priimaa laatua kuvat.:)

 9. Elisa Koivuranta says:

  Kiitos kiitos. Olikin päivä paras uutinen kun kennelliitosta saapui kirje. Onnea myös Pepelle! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.